СНП НАШИ Зашто власт ћути – где је нестао кипарски новац!?

БЕОГРАД – СНП “Наши” поставља питање актуелној власти зашто до данашњег дана није расветљена погибија Борке Вучић и где је завршио новац са рачуна тајних оф шор компанија на Кипру који је пребациван током деведесетих година, каже се у најновијем саопштењу овог покрета.

Према незваничним информацијама ради се о преко једанаест милијарди долара, док је преко четири милијарде долара завршило на рачунима приватних лица и њихових фирми.

Новац којем се губи траг, кажу Наши, истраживао је некадашњи гувернер и министар финансија Млађан Динкић, али је на веома чудан начин “одустао” од трагања.

Оно што нам је посебно интересантно, да ли иза одустајања од потраге за новцем Млађана Динкића стоји договор са српским тајкунимa, на чије рачуне су уплаћивани милионски износи који су опрани на Кипру, a који i сада владају Србијом, стоји у саопштењу овог покрета.

СНП “Наши” поставља питање, наводи се у саопштењу, зашто ни садашња власт није урадила комплетну истрагу где се налази опљачкани новац и да ли је Борка Вучић убијена као незгодан сведок који је знао где се новац налази.

Извор: Комерсант.рс

Подели: